Thursday, December 18, 2008

Gwanggyo City Centre competition winner

The Daewoo Consortium and the municipality of Gwanggyo announced the MVRDV concept design for a dense city centre winner of the developer’s competition for the future new town of Gwanggyo, located 35km south of the Korean capital Seoul. The plan consists of a series of overgrown hill shaped buildings with great programmatic diversity, aiming for high urban density and encouragement of further developments around this so-called ‘Power Centre’, one of the envisioned two centre’s of the future new town.

Talk about green buildings.

Via designboom and MVRDV

2 comments:

  1. nice post. check this guy - www.lonelyengineer.com

    - heath

    ReplyDelete
  2. Heath, are you the marketing guy for this website?

    ReplyDelete

Some of the latest blog posts

Subscribe to RSS headline updates from:
Powered by FeedBurner